Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da Renkli Kutlama: 8 Mayıs Dünya Talasemi Günü

Hatay Talasemi ve Orak

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği, 8 Mayıs Dünya Talasemi Günü kapsamında Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Talasemi Merkezi’nde renkli bir kutlama programı düzenledi. Programa, dernek başkanı Hasan Yetkin ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri, doktorları, tedavi gören hastalar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.
Saatler öncesinden hazırlıklarına başlanan etkinlikte, hastane Talasemi Merkezi rengarenk balonlarla süslendi ve pasta kesimi gerçekleştirildi. Katılımcılara çeşitli ikramlar sunulurken, Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği üyeleri ve Hatay Kızılay ekibi, çocuklara oyuncaklar ve hediyeler dağıtarak etkinliğe renk kattı.
Hatay Talasemi Ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Hasan Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez, Talasemi Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Gönül Oktay, Talasemi Merkezi Doktorları,Birimde tedavi gören hastalar ve aileleri katıldılar.
Programın geleneksel bir şekilde her yıl gerçekleştirilmesinden duydukları mutluluğu dile getiren Dernek Başkanı Hasan Yetkin, “Hastalarımıza moral ve motivasyon olması amacıyla düzenlediğimiz kutlama programımızı bu yıl da en güzel şekilde gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz.” dedi. Yetkin, etkinliğe katkılarından dolayı hastane yöneticilerine, doktorlara, Kızılay’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti. – Yusuf Cemil Karaçay-