Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bazı unsurlar sözlerimizi çarpıtıyor”

CHP Hatay Milletvekili Nermin

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, basına ve kamuoyuna yönelik yaptığı açıklamada, Hatay’ın sorunlarını çözmek için gösterdikleri yoğun çabayı ve bazı kesimlerin eleştirilerini çarpıtarak kamuoyunu yanıltma girişimlerini sert bir dille eleştirdi.

Kara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hatay’da ki depremzedelerin yaşadığı her türlü sorunu dile getirmek için çalıştıklarını dile getirdi. Kara, “Hatay’da, yurttaşlarımızın her sorununu dile getirmek ve çözüme kavuşturmak için, seçildiğimiz günden bu yana çabalıyoruz. Yegane gayemiz; Hatay’ımızın, evimizin, eski günlerine kavuşabilmesi olmuştur. Bu amaçla söylediğimiz her söz, basında kayıtlıdır; yurttaşlarımızca da bilinmektedir” dedi.

Kara, diğer bir konuda yaptığı açıklamada ise sözlerinin çarpıtıldığını ve bu gibi çarpıtmaların yurttaşlara zarar verdiği söyleyerek açıklamalarının tamamında şu ifadelere yer verdi:
“Hatay’da, yurttaşlarımızın her sorununu dile getirmek ve çözüme kavuşturmak için, seçildiğimiz günden bu yana çabalıyoruz. Yegane gayemiz; Hatay’ımızın, evimizin, eski günlerine kavuşabilmesi olmuştur. Bu amaçla söylediğimiz her söz, basında kayıtlıdır; yurttaşlarımızca da bilinmektedir.Bugüne kadar slogan atmaktan başka ne yaptığı bilinmeyen, hangi soruna çözüm önerdiği anlaşılamayan birtakım unsurlar, Hatay’ımız için hiçbir derde çare olamamıştır. Bu unsurların sözlerimizi çarpıtarak asıl sorunun gözden kaçmasına neden olması, sadece yurttaşlarımıza zarar vermektedir. İktidarın uygulamalarını eleştirmek yerine, ana muhalefete muhalefet etmeyi “siyaset” sanan bu anlayışı kınıyoruz.”

(Yusuf Cemi Karaçay)