Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Madalyalar Gelsin! Kamil Köseoğlu İstanbul’dan 6 Altın Madalya ile Döndü

Antakyalı milli yüzücü Kamil

Antakyalı milli yüzücü Kamil Köseoğlu, İstanbul’da düzenlenen masterler yüzme yarışmalarında büyük bir başarıya imza attı. Köseoğlu, katıldığı altı yarışmanın tamamında birinci olarak altın madalya kazandı ve başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Yüzme kariyeri boyunca elde ettiği sayısız madalya ve kupa ile adeta bir müze oluşturan Kamil Köseoğlu, İstanbul’daki yarışmalar sonrasında duygularını paylaştı. Başarılı sporcu, “Her zaman yaptığınız işin en iyisini yaparsanız mutlu olursunuz. Benim sevdiğim, değer verdiğim ve asla vazgeçemeyeceğim hobilerimden biri olan yüzme, yaşadığım hayatta en vefalı dostum, sırdaşım, kısaca yaşam tarzım oldu,” dedi.

Köseoğlu, Hatay’daki deprem sonrası çocuklar ve gençler için sosyal alanların önemine dikkat çekerek, “Hatay’da deprem sonrası çocuklarımıza ve gençlerimize acil sosyal alanlar (yüzme havuzları, kapalı spor salonları, spor kompleksleri, kütüphaneler) kazandırılmalı. Bu alanlarda yetişmiş antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri görevlendirilerek çalışmalara acil başlanılması önemli bir çalışma olacaktır,” şeklinde konuştu.

Kamil Köseoğlu, İstanbul’daki başarılarının ardından Samsun’da devam eden Uluslararası Masterler Uzun Kulvar Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yüzme yarışlarında da başarılarını sürdürdü. 65-69 yaş kategorisinde yarışan Köseoğlu, katıldığı tüm yarışmalarda birincilik elde etti:

– 200 m Kelebek: 1.

– 200 m Sırtüstü: 1.

– 100 m Sırtüstü: 1.

– 100 m Kelebek: 1.

– 200 m Karışık: 1.

– 50 m Kelebek: 1.

Köseoğlu, sporun her yaşta yapılabileceğini göstermek için çaba sarf ettiğini belirterek, “Çok şükür sağlığım yerinde olduğu müddetçe spor yapmaya devam edeceğim,” dedi. Son olarak tüm Hatay’a saygılarını sunan başarılı yüzücü, elde ettiği başarılarla sadece kendi adını değil, Hatay’ın adını da gururla duyuruyor. – Meriç Demiray-