Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Kızılay’dan Engelsiz Piknik

Türk Kızılay Hatay Şubesi,

Türk Kızılay Hatay Şubesi, engelli vatandaşlar için piknik etkinliği düzenledi. Etkinliğe Türk Kızılay Hatay Kurucu İl Başkanı Kudret Özbakış,Türk Kızılay Hatay Şube Başkan Vekili Burak Kimyon, Kızılay yönetim kurulu üyesi ve Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ateşer, Kızılay Hatay şube yönetim kurulu üyesi Yunus Emre Kanmaz, Hatay Engelli Hakları Derneği, Reyhanlı Engelliler Derneği, Defne Engelliler Derneği, Engelsiz Dünya Federasyonu Ekipleri ile engelsiz vatandaşlarımız katıldılar.
Türk Kızılay Hatay Şube Başkan Vekili Burak Kimyon, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Engelsiz vatandaşlarımızla bir araya gelerek güzel bir gün geçirdik. Sabahın erken saatlerinde kahvaltıyla başlayan program, lezzetli ikramlar ve keyifli sohbetlerle devam etti. Mangal keyfi, oyunlar ve danslarla renklenen etkinlik, katılımcılar arasında dayanışma ve birliktelik duygusunu güçlendirdi” dedi.
Etkinliğin amacının engelli bireylerin sosyal hayata katılımını desteklemek ve moral vermek olduğunu belirten Kimyon, “Bu tür etkinliklerin, toplumumuzda engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak adına ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk” ifadelerini kullandı. – Yusuf Cemil Karaçay-