Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öntürk: Hatay’ın yeniden inşası için söz verdik

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk, Yayladağı’nda muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, borç batağına düşmüş bir belediye devraldıklarını ve Hatay’ı ayağa kaldırmak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Toplantıda, muhtarlara yapılan hizmetlerle ilgili sözlerin arkasında duracaklarını vurgulayan Başkan Öntürk, Hatay’ın yeni dönemdeki inşası için söz verdiklerini ifade etti.Öntürk, Yayladağı Devrent Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda, ilçe muhtarlarına teşekkür ederek, seçim sürecinde verdikleri destek için minnettar olduklarını dile getirdi. Ayrıca, muhtarların taleplerini dinleyerek, yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda konuşan Başkan Öntürk, seçim öncesi verdiği sözlerin arkasında olduklarını vurgulayarak, Hatay’ı ayağa kaldırmak için birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini belirtti. Ayrımcılık yapmayacaklarını ve adaletten şaşmadan hizmet edeceklerini söyledi. Hatay Büyükşehir Belediyesinin mali durumundan bahseden Öntürk, belediyenin 7,5 milyar TL’lik borcu bulunduğunu ve bu borcun 2 milyar TL’sinin seçimden önceki son 35 günde yapıldığını açıkladı. Ayrıca, belediyenin borç batağına girdiğini ve kurumsal bir yapıdan uzak olduğunu dile getirdi.

Başkan Öntürk, belediyenin acil ihtiyaçlarını belirlediklerini ve su, ilaçlama, kanalizasyon ve yol çalışmaları gibi konularda planlamalar yaptıklarını ifade etti. Özellikle köy meydanları projesini gerçekleştireceklerini belirten Öntürk, bu projenin yaz ortasından itibaren başlayacağını söyledi.

Son olarak, Başkan Öntürk, bu şehrin eksiklerini kapatıp Hatay’ı Türkiye genelinde layık bir hale getireceklerini söyleyerek, dua istedi ve muhtarlara teşekkür etti.

(İlyas Yiğit)