Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lütfü Savaş: ‘Göçebe Hayata Rağmen Ligde Kalmayı Başardık’

Hatayspor’un Onursal Başkanı Lütfü

Hatayspor’un Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Süper Lig’in son haftasında Çaykur Rizespor’u mağlup ederek ligde kalmayı başaran takımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Savaş, geçen sezon yaşadıkları zorluklara ve ligdeki dengesizliğe değinerek, hakem hatalarının Süper Lig’e damga vurduğunu ifade etti. Ayrıca, şampiyonluk yarışındaki takımlarla alt sıralardaki ekipler arasında büyük bir makasın oluştuğuna dikkat çekti.
Başkan Savaş, Anadolu kulüplerinin bütçelerinin İstanbul takımlarının gerisinde olduğunu belirtirken, sezon sonunda alt lige düşen takımların kadrolarının da aslında iyi olduğunu vurguladı. Hatayspor’un ligde kalma mücadelesine de değinen Savaş, son 4 haftada topladıkları 8 puanla ligde kalmayı başardıklarını dile getirdi. Ayrıca, tesis ve stadyum sorunlarıyla mücadele ettiklerini ve göçebe bir hayat sürdüklerini ifade etti.
Başkanlık seçimiyle ilgili olarak ise Savaş, 15 yıldır Onursal Başkanlık yaptığını ve her zaman kulübün menfaatlerini gözeterek hareket ettiğini belirtti. Yönetimle birlikte karar vereceklerini söyleyen Savaş, önemli olanın camiayı düzgün yönetmek ve takımı Süper Lig’de tutmak olduğunu vurguladı.
Gelecek sezon teknik direktör olarak Özhan Pulat ile devam edeceklerini açıklayan Savaş, teknik direktörde aradıkları özelliklerin sportif başarı sağlamanın yanı sıra topluma örnek olacak bir kişilik olduğunu belirtti. Özhan Pulat ile geçen sezon sonu yaşadıkları zorluklara rağmen iyi bir iş birliği yakaladıklarını dile getiren Savaş, yeni sezonda da birlikte olacaklarını ifade etti. – Yusuf Cemil Karaçay-