Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Güzelmansur’dan Hatay stadyumu talebi

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay’ın stadyumunun onarılmasını ve kentin stadyuma kavuşmasını talep etti. Güzelmansur’un Meclis’teki konuşmasında yaptığı çağrılar dikkat çekti.

Güzelmansur, konuşmasında 6 Şubat depreminin ardından Hatayspor ailesinin yaşadığı kahredici kayıplara dikkat çekerek, futbolcuların ve sportif direktörün kaybının yanı sıra stadyumun ciddi hasar aldığını belirtti. Ancak, bu zorlu süreçte Hatayspor’un Süper Lig’de kalma başarısını elde ettiğini vurguladı.

Hatayspor’un bu başarısının sadece alkışlanmakla kalmaması gerektiğini belirten Güzelmansur, Hatay’ın stadyumunun bir an önce onarılması gerektiğini dile getirdi. Futbolcuların ve taraftarların Mersin’e taşınmaktan kurtarılması ve maçların Hatay’da oynanması için gerekli adımların atılması çağrısında bulundu. Güzelmansur, konuşmasında ilgili bakanlıklara seslenerek Hataylı futbolseverlerin stadyumlarını istediğini ve bu talebin bir an önce yerine getirilmesi gerektiğini ifade etti. Hatay’ın stadyumunun onarılması ve maçlara hazır hale getirilmesiyle taraftarların ve takımın ilden ile dolaşmaktan kurtarılacağını belirtti.

(Mehmet Durmaz)