Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’da CHP’li Kadınlar Kongre Yapıyor

CHP İskenderun İlçe Kadın

CHP İskenderun İlçe Kadın Kolları, bugün yeni başkan ve yönetimini seçmek üzere kongre düzenliyor. Kongre, İskenderun CHP ilçe parti binasında saat 10.00’da başladı.

Kongrede, mevcut başkan ve yönetim kurulunun çalışmaları değerlendirilecek ve yeni dönem için başkan ve yönetim kurulu seçilecek. Kadın kolları üyeleri, partinin kadın politikasını güçlendirmek ve yerel düzeyde daha etkin hale getirmek için yapılacak çalışmaları tartışacaklar. CHP İskenderun ilçe teşkilatından çok sayıda kadın üyenin katıldığı kongrede, parti içi demokrasi ve katılımcılık ilkeleri doğrultusunda yeni bir yönetim belirlenmesi hedefleniyor. Kongrede kadın üyelerin önerileri ve eleştirileri de dikkate alınacak.

CHP İskenderun İlçe Kadın Kolları kongresinden çıkacak sonuçlar, partinin yerel politikalarına yön verecek ve kadınların siyasal hayatta daha aktif rol almasına katkı sağlayacak. Yeni seçilecek başkan ve yönetim kurulunun, İskenderun’da CHP’nin kadın politikalarını daha ileriye taşıması bekleniyor. – İlyas Yiğit-