Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

650 yeni TYP istihdamı 11 Haziran’da Belirlenecek

Hatay Valisi Mustafa Masatlı,

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 650 yeni çalışanın belirleneceği kura çekiminin 11 Haziran Salı günü gerçekleştirileceğini duyurdu. AFAD İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ‘Deprem Bölgesi İstihdam Değerlendirme Toplantısı’ öncesinde Vali Masatlı, program hakkında bilgi verdi.
Vali Masatlı, Hatay’da ekonomik canlılığın arttığını vurgulayarak, “İlimizin yeniden ihya, inşa ve imarı devam ederken bir taraftan da ekonomik canlılık gözlemlenmektedir. Özel sektörlerde ve ticaret alanlarında işverenlerin çalışan ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Bu kapsamda, Toplum Yararına Programlarından faydalanan vatandaşlarımız için iş imkanları sunulmaktadır” dedi.
Vali Masatlı, 11 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek kura çekimiyle 650 yeni TYP’li çalışanın belirleneceğini ifade ederek, “Geçtiğimiz günlerde kontenjanı onaylanan ve süreç devam eden 650 kişinin istihdamı için kura çekimi yapılacaktır. Bu çekim, Noter huzurunda ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilecektir” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-