Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastane Duvarları Çizgi Film Kahramanlarıyla Süslendi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde öğrenciler,

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde öğrenciler, Dörtyol Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için özel bir proje başlattı. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Dörtyol Devlet Hastanesi ve Kara Hasan Paşa Ortaokulu iş birliğince gerçekleştirilen “Mutlu Çocuklar Projesi” kapsamında, çocukların yüzlerini güldürmeyi amaçlayan bir çalışma başlatıldı.


Kara Hasan Paşa Ortaokulu’ndan 4 öğretmen ve 30 öğrenci, Dörtyol Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği’nde muayene gören minikler için poliklinik duvarlarına çizgi film karakterlerinin resimlerini çizdi. Yaklaşık 3 hafta süren çizim ve boyama işleminin ardından, çalışmalar hem ailelerden hem de hastane yönetiminden büyük takdir topladı.
Düzenlenen törende konuşan Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay, sosyal sorumluluk projelerinin önemine vurgu yaparak, destek veren herkese teşekkür etti. Altay, “Üniversite öğrencilerimizin gönüllü olarak katıldığı sosyal sorumluluk projemize ve Kara Hasan Paşa Ortaokulu’na teşekkür ediyoruz. Küçük dokunuşlar büyük farklar yaratıyor.” dedi.


İSTE Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Gökhan Nur ise, küçük dokunuşların geleceğe ışık tuttuğunu belirterek, topluma dokunan ve milli değerleri yitirmeden evrenselleşmeyi sağlayacak çalışmalara katkıda bulunmanın önemine dikkat çekti.
Kara Hasan Paşa Ortaokulu Müdürü Ali Demir de emeği geçenlere teşekkür ederken, törene İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, İSTE Dörtyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Bahattin Gözübenli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de katıldı. – Mehmet Durmaz-