Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Alakuş’tan Hatayspor’a Akılcı Çağrı: “Siyasete Alet Etmeyin

Hatay İnşaat ve Boyacılar

Hatay İnşaat ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, hafta sonunda Hatayspor’un mevcut durumu ve geleceğine yönelik dikkat çekici bir yazı kaleme aldı. Alakuş, Hatayspor’un siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini vurguladığı yazısında önemli noktalara değindi.

Mehmet Alakuş, Hatayspor’un şahısların değil, Hatay halkının olduğunu belirterek, “Büyük bir mücadele ile Hatay halkının desteği ile Süper Lig’de kalan Hatayspor’umuzu ayrışmalara kurban vermemeliyiz. Zira aldığım duyumlara göre iki ayrı yönetim listesi oluşturulacak. Bu durum Hatayspor’umuza ve kentimizin en fazla ihtiyacı hissedilen birlik beraberlik ruhuna büyük zarar verecektir,” dedi.

Alakuş, Hatayspor’un ne genel kurul üyelerinin, ne siyasilerin, ne de herhangi bir şahsın olmadığını, Hatayspor’un Hatay halkının olduğunu vurgulayarak mevcut yönetime teşekkür etti. Ancak, Hatayspor üzerinden siyaset yapılmak istendiğini ifade eden Alakuş, bu düşüncenin çok yanlış olduğunu belirtti ve şunları ekledi:

“Yıllardır olduğu gibi Hatayspor’un yeni yönetiminin ortak akılla siyaset dışı bir yöntemle oluşması en doğru yoldur. Bunun aksi, mevcut yönetimin genel kurulda ibra olmamasına kadar gider ki; bu da hiç hoş değildir ve bu durumu kimse istemez. Hukuki sonuçları çok ağır olur. Lütfen Hatayspor’u siyasete bulaştırmayın. Güzel bir liste ile Hatay’ın tüm renklerini buluşturan isimlerin yer aldığı tek listede genel kurula gidilmesi kentimizin sükûneti için elzemdir. Şimdiden tüm taraflara çağrı yapıyor, taraftar gibi holiganca değil, Hataylı gibi kardeşçe düşünelim ve hep birlikte Hatayspor’u başarıya taşıyalım.”

Mehmet Alakuş’un bu akılcı ve yapıcı yaklaşımı, Hatayspor’un geleceği için önemli bir çağrı niteliğinde. Alakuş, Hatay’ın tüm renklerini bir araya getiren, siyaset dışı bir yönetim anlayışının, Hatayspor’un başarısı ve kentin huzuru için elzem olduğunu vurguladı. – Mehmet Durmaz-