Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli futbol takımı Almanya’da

A Milli Futbol Takımı,

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için heyecanla Almanya’ya ulaştı.
Bu önemli turnuvaya hazırlanmak için Polonya’nın başkenti Varşova’dan özel bir uçakla Hannover Havalimanı’na iniş yaptılar. Takım, buradan kendilerini bekleyen otobüsle Barsinghausen’deki kamp oteline geçti.
Otele varışlarında, coşkulu Türk bayraklarıyla donanmış çocuk taraftarlar kafileyi büyük bir sevgiyle karşıladı. Futbolcular, minik hayranlarıyla bol bol fotoğraf çekilirken, imza dağıttılar.
Kafilede Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop gibi önemli isimler de bulunuyordu. A Milli Futbol Takımı, turnuva süresince Barsinghausen kenti yakınlarındaki Sporthotel Fuchsbachtal’da konaklayacaklar.
Takım, grup maçları için Dortmund ve Hamburg’a gidip daha sonra kamp merkezleri olan Hannover yakınlarındaki Barsinghausen’e dönerek, turnuva boyunca burada kalacaklar.
Yarın, takımın kampta basına açık şekilde yapacağı antrenman Barsinghausen’deki August Wenzel Stadyumu’nda gerçekleşecek. Ayrıca, antrenman biletlerinin tükendiği de belirtildi. -Yusuf Cemil Karaçay-