Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da “Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol” kampanyası

Erzin İlçe Jandarma Komutanlığı

Erzin İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin trafik güvenliğini artırmak amacıyla önemli bir adım attı. “Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol” kampanyası çerçevesinde, sürücülere reflektif yelek dağıtımı gerçekleştirildi.
Ayrıca, motorlu bisiklet ve motosiklet sürücülerine yönelik koruma başlığı (kask) ve gözlük kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı. Bu önlemlerin trafik kazalarını azaltmada kritik bir rol oynayacağı vurgulandı.
Erzin İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, kazaların en aza indirilmesi için bilgilendirme, farkındalık ve denetim faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Reflektörlü Yelek Nedir?
Reflektörlü ya da reflektif yelek, iş yeleği ya da ikaz yeleği olarak da bilinen giyen kişiyi diğer insanlara ve dış etkenlere karşı daha görünür kılan, bir çeşit koruyucu ekipmandır. Reflektör yelekler, sürücülerin, bisikletçilerin veya yayaların giyen kişiyi daha kolay görmelerini sağlayarak kazaların önlenmesine yardımcı olabilir. – Mehmet Durmaz-