Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mullaoğlu: “Sevgi, Saygı ve Hoşgörüyle İyileşeceğiz”

CHP Hatay Milletvekili ve

CHP Hatay Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Av. Servet Mullaoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı. Mullaoğlu, barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen bayramların birlik ve beraberlik içinde karşılanmasının önemine vurgu yaptı.
Bayramların yalnızca tatil olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirten Mullaoğlu, bu kutsal günlerin dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulması, köklü dostlukların kurulması için bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini ifade etti.

Mullaoğlu, Türkiye’nin tüm bireyleriyle mutlu, yaşam kalitesi yüksek, sorunlarını aşmış, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle rekabet eden, kaynaklarını verimli biçimde değerlendiren, istikrarlı, ekonomik ve sosyal yönden gelişmiş, uluslararası alanda saygın, güvenilir, çağdaş bir ülke durumuna gelmesi için toplumun tüm kesimlerine görev düştüğünü belirtti.
“Türkiye’nin uygar dünyadan kopmaması için bir an önce demokratikleşmeyi gerçekleştirmeliyiz” diyen Mullaoğlu, devleti gerçek anlamda laik, demokratik, hukuk devleti haline getirmek durumunda olduklarını söyledi. Türkiye’nin sorunlar karşısında yılmadan aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğine olan inancını vurguladı.

Yaşanan sorunlar karşısında Türkiye’nin çıkış yolunun; tarihsel doğrultusunda tutarlı siyasal etkinlik sergilemekten ve bunu ortaya koyanlara hak edilen desteği vermekten, iş birliği ve dayanışmadan geçtiğini unutmamak gerektiğini ifade eden Mullaoğlu, toplumun tüm kesimlerine bu süreçte büyük görevler düştüğünü belirtti.
Kurban Bayramı’nın ulusumuz, ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için barışın ve hoşgörünün egemen olduğu güzel günlerin başlangıcını oluşturması umudunu dile getiren Mullaoğlu, halkımızın üzüntü, kaygı ve sıkıntılarından uzaklaşarak, bu kutsal günlerin sevincini içtenlikle yaşayabilmelerini diledi. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi, saygı ve hoşgörüyle dolu günler diliyorum. – Yusuf Cemil Karaçay-