Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HGC Başkanı Mazmanoğlu’ndan bayram mesajı

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC)

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Mazmanoğlu, mesajında Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diledi ve yaşanan deprem felaketinin etkilerini hatırlattı.

 

Mazmanoğlu, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle yitirdiğimiz on binlerce canımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve geriye kalan tüm vatandaşlarımıza sabır diliyorum.” dedi.

 

Başkan Mazmanoğlu, mesajının devamında, deprem felaketinin ardından yaşanan zorluklara dikkat çekti: “Yaşadığımız deprem felaketlerinde ailelerimizi, akrabalarımızı, en yakın dostlarımızı ve sevdiklerimizi acıyla ebedi hayata uğurladık. Hep beraber yeniden ayağa kalkarak bir bütün olmaya ve yaralarımızı sarmaya çalıştık. Hüzünle geçireceğimiz bu bayramın yerine güzel neşeli bayramların geleceğini umut ederek, Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Mazmanoğlu’nun mesajı, deprem felaketinin yarattığı derin acılara ve toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparken, geleceğe dair umut dolu temennilerle sona erdi. -Mehmet Durmaz-