Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor gelecek sezon maçlarını nerede oynayacak?

Hatayspor Yönetimi, gelecek sezon

Hatayspor Yönetimi, gelecek sezon takımın maçlarını oynayacağı yeri belirlemek için Antakya EXPO 2021 alanında bir araya geldi. Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan’ın başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri, takımın gelecek sezonda Mersin’de oynamasına karar verdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, takımın yeniden Hatay’daki taraftarlarıyla buluşmasının yollarının tartışıldığı belirtildi. Ancak, Hatay’daki mevcut stadyumlar ve antrenman sahalarının durumu göz önünde bulundurularak, uygun koşulların henüz oluşmadığına kanaat getirildi. Bu nedenle, takımın Mersin’de çalışmalarına devam etmesine ve maçlarını Mersin Stadyumu’nda oynamasına karar verildiği açıklandı.

Açıklamada, “Takımımızın taraftarlarıyla buluşması için yeniden Hatay’a gelmesinin yolları tartışılmış ve Hatay’da mevcut stadyumların ve antrenman sahalarının durumu gözetilerek, uygun koşulların oluşmadığına kanaat getirilmiştir. Bu nedenle takımımızın Mersin’de çalışmalarına devam etmesine ve maçları Mersin Stadyumu’nda oynamasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi. – Mehmet Durmaz-

casino siteleri