Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pulat: “Maddi Durumlar Süper Lig Puan Tablosuna Yansıyor”

Özhan Pulat, 2023-2024 sezonunu

Özhan Pulat, 2023-2024 sezonunu Atakaş Hatayspor’un başında tamamlayan birinci elden tecrübe sahibi bir teknik direktör olarak, Süper Lig’in maddi zorluklarının takımların performansını nasıl etkilediğini değerlendirdi.
Pulat, göreve geldiği dönemde takımın zorlu bir süreçten geçtiğini ve son 10 maçta sadece 5 puan alarak umutların azaldığını hatırlattı. Ancak oyuncularıyla birlikte taktiksel ve mental olarak çalışarak son 4 haftada büyük bir özveriyle mücadele ettiklerini vurguladı.
Pulat, sezonun son maçında Çaykur Rizespor’u 2-0 yenerek ligde kalmayı başardıklarını ve bu başarının Hatayspor camiası için önemli olduğunu dile getirdi. Süper Lig’deki ekonomik uçurumların artık puan tablosuna da yansımaya başladığını belirten Pulat, Anadolu kulüplerinin ekonomik zorluklar nedeniyle daha korumacı bir futbol anlayışı benimsediğini ifade etti.
Gelecek sezon için ise yeni takımların lige katılmasının rekabeti artıracağını ve Süper Lig’in kalitesini yükselteceğini söyleyen Pulat, Eyüpspor, Bodrumspor FK ve Göztepe’nin performanslarının lig maçlarının seyir zevkini artıracağına inandığını belirtti. Yeni sezonda takımının oyun anlayışını daha baskın ve topa sahip olma üzerine kurulu bir stratejiyle şekillendirmeyi hedeflediklerini ifade eden Pulat, milli takımın Avrupa Şampiyonası’ndaki performansıyla ilgili de umutlu olduğunu dile getirdi.
Özhan Pulat, son olarak Türkiye’nin en büyük futbol değerlerinden biri olarak A Milli Futbol Takımı’nın başarısını dileyerek sözlerini tamamladı. – Yusuf Cemil Karaçay-