Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatilciler gitti çöpleri kaldı!

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek denize girmek için Hatay’a gelen tatilcilerden geriye kalan çöpler, belediye ekipleri tarafından hummalı bir şekilde toplanıyor.

Kurban Bayramı tatilini fırsat

Kurban Bayramı tatilini değerlendiren ve 40 dereceyi bulan sıcaklarda serinlemek isteyen vatandaşlar, Akdeniz kıyılarına akın etti. Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis ve Adıyaman gibi çevre illerden gelen tatilciler, doğallığını koruyan Hatay sahillerini tercih etti. Tatilin bitmesine sayılı günler kala bölgeyi terk eden tatilcilerden geriye kalan çöpler, sahillerde birikmeye başladı.
Arsuz ilçesinin sahili de tatilcilerin bıraktığı çöplerle doldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Belediyesi ekipleri, tatilcilerden geriye kalan atıkları toplamak için hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Torbalarca çöp, ekipler tarafından doğadan arındırıldı.
Belediye yetkilileri, tatilcilere çevreyi temiz tutmaları konusunda uyarılarda bulunarak, doğanın korunması için herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurguladı. – Yusuf Cemil Karaçay-