Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dere ve Kanal Temizliği Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, il genelinde dere ve kanal temizlik çalışmalarına hız verdi. Yaşanabilecek su taşkınlarına karşı önlemler almaya devam eden HBB ekipleri, Antakya, Arsuz, Defne, Dörtyol, Kırıkhan ve Samandağ ilçelerinde dere ve kanallarda biriken yosun, balçık, ot ve katı atıkları ekrem abi kimdir temizledi.
Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle il genelinde bulunan dere ve kanallarda meydana gelen tıkanma ve kirliliğin giderilmesi için temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Antakya Küçükdalyan, Arsuz Kale, Samandağ Cemal Gürsel, Hıdırbey ve Seldiren Mahallelerinde yer alan derelerde temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.
Kırıkhan Camızkışlası, Samandağ Tekebaşı ve Yaylıca Mahallelerinde ise kanal temizliği yapıldı. Ayrıca, Arsuz Konacık’ta su yolu ve su benti ekrem abi telegram temizliği, Defne Özbek Mahallesi’nde ve Dörtyol genelinde tarımsal sulama kanalları açılarak suyun verimli kullanılması sağlandı.
Yetkililer, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda yaz aylarının gelmesiyle ve yağışların azalmasıyla birlikte 7/24 hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti.

ekrem abi