Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

Meryem Meryemti şarkısı yeniden yorumlandı

Hemşerimiz Selin Sümbültepe, Hatay’a özgü “Meryem Meryemti” adlı ağıtı yeniden yorumladı. Geleneksel müziği modern yorumlama olarak yeniden düzenleyen Sümbültepe, Samandağ Batıayaz Kilisesi’nde çekilen klibiyle, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Selin Sümbültepe Kimdir?
Selin Sümbültepe, Hatay doğumlu bir sanatçıdır. Müzik eğitimini Mersin ve Mimar Sinan Devlet Konservatuarları’nda tamamladı. Uzun yıllar geri vokal olarak çalıştıktan sonra, 2010 yılında kendi şarkılarını üretmeye ve sahne almaya başladı. 2017 yılında yayımlanan “Cızgan” adlı ilk albümü ile müzikseverlerin beğenisini kazandı. 2021 yılında ise “Ben Estim, Sen Esme” adlı şarkısıyla büyük ilgi topladı. Selin Sümbültepe geleneksel Türk müziğini modern yorumlarla buluşturan Cümbüş Cemaat ile birlikte “Meyhaneci” Adlı şarkıyı da seslendirerek, müzik tutkusu ve özgün yorumuyla genç yaşına rağmen müzik dünyasında önemli bir yer edinmeye devam ediyor.

Selin Sümbültepe’nin “Meryem Meryemti” yorumu ve Samandağ Batıayaz Kilisesi’nde çekilen klibi, Hatay’ın zengin kültürel mirasını ve müziğin birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor. – Can Ateş-

DİĞER VİDEOLAR