Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MKÜ’de diploma heyecanı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde 3 fakültede daha mezunlar diploma aldı. Perşembe günkü törenlerde MKÜ’ye bağlı Eğitim Fakültesi, İletişim fakültesi ile ilahiyat fakültesi mezunları diploma aldı

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Eğitim fakültesi ile ilahiyat fakültelerindeki mezuniyet törenlerine katıldı. MKÜ’den 3 mezuniyet töreni ile ilgili şu paylaşım yapıldı:

“Üniversitemizde 2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerinin üçüncü gününde, Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve İletişim Fakültesi mezunlarını verdi.

Üniversitemiz Atatürk Konferans Solunu, Ziraat Fakültesi Konferans Salonu ve İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen programlara Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Turan, fakültelerin akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

İlahiyat Fakültesi Mezuniyet törenine katılan Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren, öğrenmenin hayat boyu devam eden bir süreç olduğunu belirterek mezun öğrencilerin yaşam boyu bilgilerine yenilerini ekleyerek bu bilgilerini kendi yaşamlarına tatbik etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından programlar bölümlerinde dereceye giren öğrencilere belge ve plaket takdim edilmesinin ardından keplerin atmasıyla sona erdi.” – Meriç Demiray-