Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hataylı Gençler Sutopunda parlıyor

Türkiye Sutopu Federasyonu ve

Türkiye Sutopu Federasyonu ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen U16 Kadınlar Dünya Sutopu Şampiyonası, Manisa’da başladı. Şampiyona, Tayland ile Hollanda arasındaki müsabaka ile resmen açıldı.

Manisa Atatürk Olimpik Spor Kompleksi Yüzme Havuzu’nda 4 Temmuz’a kadar sürecek olan şampiyonaya Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Tayland, Hollanda, Zimbabve, Yunanistan, Kanada, Fransa, Hırvatistan, Kazakistan, Macaristan, Güney Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Sırbistan, Yeni Zelanda, Avustralya, Ukrayna, Malta, İspanya, Çin, İtalya ve Çekya gibi ülkeler katılıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden U16 Kadınlar Su Topu Milli Takımı’nda yer alan Defne Keremoğlu, Hatay’ı gururlandırdı. 14 yaşında olmasına rağmen milli takımda yer alan Keremoğlu, başarıları için antrenörleri Mustafa Savaş ve Ökkeş Türkmen Çiçek’e teşekkür etti.

Baş Antrenör Mustafa Savaş, “Deprem sonrasında zorluklar içinde çalışarak sporcularımızı destekledik ve başarılı olmaları için ellerinden geleni yaptık. Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak sporcu yetiştirmeye devam edeceğiz ve Hatay’ın adını uluslararası arenalarda duyurmaya devam edeceğiz” dedi. -Yusuf Cemil Karaçay-