Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MKÜ’de Kep Coşkusu: Mezuniyet Törenleri Sona Erdi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde yaklaşık bir haftadır süren 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenleri, geçtiğimiz Cuma günü yapılan programla sona erdi.

Mezuniyet Törenlerinin Son Günü

28 Haziran Cuma günü, Diş Hekimliği Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hayat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Altınözü Tarım Bilimleri Meslek Yüksekokulu, Samandağ Meslek Yüksekokulu, Sanat ve Tasarım Yüksekokulu ile Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Atatürk Konferans Salonu ve Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda mezuniyet törenleri düzenlendi.

Törenlere Katılım ve Coşku

Üniversite Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Turan, fakülte ve meslek yüksekokullarında görevli akademik ve idari personel ile aileler törende hazır bulundu. Törenler, açılış konuşmaları ile başladı ve ardından dereceye giren öğrencilere belge takdimi yapıldı.

Mezuniyet Coşkusu

Diplomalarını alan öğrenciler, törenlerin sonunda keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu doyasıya kutladılar. Tören, mezun olan öğrenciler ve aileleri için unutulmaz anlarla dolu bir gün oldu.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, bu mezuniyet törenleri ile yeni mezunlarını uğurlarken, öğrencilerin gelecekteki başarılarını kutladı ve onlara en iyi dileklerini iletti. -Mehmet Durmaz-