Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Kurum’un 2. Durağı Hatay

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, göreve başladıktan sonra ilk yurtiçi ziyaretini Malatya’ya gerçekleştirdikten sonra ikinci durağı olarak Hatay’ı seçti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı

Hatay ziyareti kapsamında deprem bölgelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bakan Kurum, vatandaşlarla da bir araya geldi.

Bakan Kurum, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Bugün ekibimizle birlikte Hatay’da Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantısı gerçekleştirdik. Cuma gününden itibaren sahada incelemelerde bulunacak, vatandaşlarımızla doğrudan temas halinde olacağız” dedi. Depremin etkilediği bölgelerde sokak sokak, hane hane çalışacaklarını vurgulayan Kurum, “Hiçbir vatandaşımızı mağdur bırakmayacak, depremzedelerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak” diye ekledi.

Ayrıca, çevre koruma ve iklim değişikliğiyle mücadele politikalarının devam edeceğini belirten Bakan Kurum, “Cennet vatanımızın doğal kaynaklarını korumak için kararlıyız. İklim kriziyle mücadelede ve uyum politikalarında aktif rol alacağız” şeklinde konuştu.

Bakan Murat Kurum’un Hatay ziyareti, bölgedeki deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde hükümetin yaklaşımını ve vatandaşlarla olan iletişimini göstermesi açısından önem taşıyor. – Mehmet Durmaz-