Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsuz’ un alt yapı sorununa neşter

Arsuz Belediye Başkanı Sami

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, şehrin her köşesine eşit hizmet götürmeyi hedeflediklerini belirterek, yol çalışmaları, asfaltlama ve parke taşı döşeme işlemlerinin yapıldığı yerleri yakından inceledi. Yaptıkları tüm çalışmaları yerinde gözden geçirerek hizmet kalitesini sürdürülebilir hale getirmek için mücadele ettiklerini dile getiren Başkan Üstün, “Yakından takip ettiğimiz işlerde eksiklikleri de tespit etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlaması için altyapısı sağlam olan yollar inşa etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Altyapı sorunu olan yollarda önce alt yapı düzenlemesi yapacaklarını ve ardından üst kaplama işlemlerine başlayacaklarını belirten Başkan Üstün, ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak altyapı çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ve ilçe genelinde devam edeceğini kaydetti.

Başkan Üstün, ilçede sıcak asfalt, sathi kaplama, parke taşı döşeme ve yama çalışmalarının yanı sıra yeni projelerin hayata geçirilmesi için de çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak, “İlçemizde hatta ülke genelinde bir sıkıntı haline gelen sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştireceğimiz Rehabilitasyon Merkezi ve Barınak ile ilgili çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Sokak hayvanları için kısırlaştırma ve bakım hizmetleri sunarak ilçemizin bu konudaki sıkıntılarını azaltmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. – Volkan İcil-