Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mıstıkoğlu, kaliteli oyuncu avında

Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanı

Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve takıma katılacak oyuncuları imza atılmadan duyurmayacaklarını açıkladı. Erzurum’da takımın kamp çalışmalarını ziyaret ettiklerini belirten Mıstıkoğlu, Başkan Vekili Ender Yardımcı ile birlikte yapılan görüşmelerin ve hocası Özhan Pulat ile yapılan istişarelerin olumlu geçtiğini vurguladı.

Başkan Mıstıkoğlu, transfer süreci hakkında konuşurken, teknik direktör Özhan Pulat’ın ihtiyaç duyduğu mevkilere uygun oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü, bazı oyuncularla prensipte anlaşma sağlandığını ancak resmi imzalar atılmadan isimleri açıklamanın doğru olmadığını ifade etti. Talip oldukları oyuncuların yönelimlerine bağlı olarak açıklama yapmadan önce dikkatli olmaları gerektiğini belirten Mıstıkoğlu, taraftarlardan ve basından bu konuda anlayış beklediklerini dile getirdi.

Başkan, taraftarlara ve medyaya hitaben, “Ancak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; Hatayspor’a çok kaliteli oyuncular gelecek. Yeni sezonda takımımızı izlerken keyif alacaklarını ve gurur duyacakları bir takımı sahada göreceklerini belirtmek isterim” dedi.

Mıstıkoğlu, Hatayspor’un gelecek sezon için umut verici bir kadro oluşturduğunu ve taraftarların endişe etmemesi gerektiğini vurguladı. – Volkan İcil-