Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsuz’da Orman yangını ucuz atlatıldı

  Arsuz ilçesinde bugün

 

Arsuz ilçesinde bugün öğle saatlerinde baş gösteren Orman ve örtü yangını, hızlı ve özverili çalışmalar neticesinde kontrol altına alındı. Arsuz kaymakamlığının kısa sürede tüm birimlerin ve AFAD’ın katkısıyla müdahale ettiği yağın ilçede endişeli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Arsuz Kaymakamlığı kontrol altına alınan yangın sonrası kamuoyuna şu aydınlatıcı bilgiyi verdi : “ İlçemize bağlı Haymaseki mahallesinde saat 13:30 sularında başlayarak esen kuvvetli rüzgara bağlı olarak Avcılarsuyu ve Hüyük mahallelerine de sıçrayan orman ve örtü yangını, havadan yangın söndürme uçakları ve helikopterleri, karadan ise yangın söndürme araç ve personelleri ile yapılan etkin müdahale neticesinde saat 17.00 sularında kontrol altına alınmış olup; soğutma çalışmaları devam etmektedir.
Büyüme riski yüksek olan bu yangının kontrol altına alınmasında emeği geçen başta orman teşkilatı mensupları olmak üzere, itfaiye ve belediye personellerine, jandarma, polis ve askeri personellere, AFAD personellerine şükranlarımızı sunuyoruz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” – Sinan Seyfittinoğlu-