Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya-Serinyol’da KEBO Heyecanı

Antakya mutfak kültürünün vazgeçilmez

Antakya mutfak kültürünün vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan KEBO, yeni şubesini Antakya-Serinyol’da açtı. Genç girişimci Cem Yıldırım ve ortaklarının hayata geçirdiği Serinyol KEBO şubesi, geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

Açılış törenine Antakya Belediyesi Başkan Vekili Murat Genco, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hamit Bal, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, yerel marka KEBO’nun sahipleri Çiğdem Kıral ve Akın Kıral ile birlikte birçok davetli katıldı.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Serinyol’a yerel marka KEBO’yu kazandıran meclis üyesi Orhan Yıldırım’ın oğulları Hüseyin ve Cem Yıldırım’a bol kazançlar diledi. Yeni şubenin, hem bölge halkına hem de Antakya’nın gastronomi turizmine katkı sağlaması bekleniyor.

KEBO’nun açılışı, yöresel lezzetlerin tanıtılması ve yerel girişimciliğin desteklenmesi açısından büyük bir adım olarak değerlendiriliyor. Cem Yıldırım ve ortakları, bu önemli girişimleriyle Antakya mutfağının zenginliğini Serinyol’a taşımaktan gurur duyduklarını belirtti. – Meriç Demiray-