Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Morris, Türkiye’nin yatırımcılarıyla buluştu

Mayıs 2024’te uluslararası yatırımcıların

Mayıs 2024’te uluslararası yatırımcıların geniş katılımıyla gerçekleşen CVC Bosphorus’24 etkinliğinin ardından, Girişimci Kurumlar Platformu (GKP), dünyaca ünlü yatırımcı Nigel Morris’i ağırladı. QED Investors’ın kurucularından ve baş yatırımcılarından biri olan Morris, Capital One’ı global başarıya taşıyan stratejik zekası ve fintech dünyasında gerçekleştirdiği etkileyici yatırımlarla tanınıyor.

İstanbul’da Yatırımcılarla Buluşma

İstanbul’da Finberg Yönetim Kurulu Üyesi ve GKP kurucusu İhsan Elgin’in koordinasyonunda düzenlenen özel etkinlikte, Türkiye’nin önde gelen yatırımcıları bir araya geldi. Etkinliğe katılan isimler arasında Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Genel Müdürü İbrahim Öztop, Türkiye Kalkınma Fonu CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Elif Altuğ, Fibabanka Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Mert, Fiba Holding İcra Kurulu Üyesi Mehmet Güleşçi, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, Yapı Kredi Bankası Sınırsız Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, Ak Portföy CEO’su Mehmet Ali Ersarı, Yıldız Ventures Yatırım Komitesi Üyesi Yahya Ülker ve Rota Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Eraslan yer aldı. Etkinlik, 15’e yakın üst düzey liderin katılımıyla gerçekleşti.

Nigel Morris: “Türkiye’nin Fintech ve Yatırım Potansiyeli Beni Heyecanlandırıyor”

QED Investors çatısı altında Credit Karma, Nubank, Avant, SoFi, Klarna, GreenSky ve AvidXchange gibi 29 unicorn’a yatırım yapan ve 5 milyar dolarlık varlık yöneten Nigel Morris, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye’nin fintech ve yatırım potansiyelinin kendisini heyecanlandırdığını belirtti. Morris, “QED Investors olarak, yenilikçi ve büyüme odaklı girişimlere yatırım yapma misyonumuzla Türkiye’yi önemli bir ortak olarak görüyoruz” dedi.

Türkiye’nin Yatırım Potansiyelini Dünyaya Tanıtıyoruz

GKP kurucusu İhsan Elgin, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye’nin yeniden kazandığı güven ve fintech alanında sunduğu fırsatların uluslararası yatırımcıların dikkatini çektiğini ifade etti. Elgin, “Bu etkinlik, Türkiye’deki yatırım potansiyelini dünyaya tanıtmak ve uluslararası iş birliklerini güçlendirmek için önemli bir platform sağlıyor” dedi. – AA-