Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak

Toroslar EDAŞ’tan yapılan açıklamaya

Toroslar EDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, 31 Temmuz 2024 tarihinde Hatay’ın bazı bölgelerinde tesis ve bakım çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi yaşanacaktır. Kesinti yapılacak bölgeler ve saatler şu şekildedir:

Antakya İlçesi:

– Küçükdalyan Mahallesi ve Maşuklu Mahallesi: 09:00 – 17:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.
– Güzelburç Mahallesi ve Kuzeytepe Mahallesi: 09:00 – 17:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.
– Alahan Mahallesi, Anayazı Mahallesi ve Zülüflühan Mahallesi: 09:00 – 17:00 saatleri arasında arıza kaynaklı çalışma nedeniyle enerji verilemeyecektir.
– Narlıca Mahallesi: 09:00 – 17:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Kırıkhan İlçesi:

– Alsancak, Attutan, Aydınlı, Çankaya, Gündüz, Mimarsinan, Özyörük, Karadurmuşlu ve Reşatlı Mahalleleri: 09:00 – 17:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Samandağ İlçesi:

– Kurtderesi Mahallesi ve Çiğdede Mahallesi: 09:30 – 12:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.
– Çiğdede Mahallesi, General Şükrü Kanadlı Mahallesi ve Kurtderesi Mahallesi: 09:00 – 17:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Yayladağı İlçesi:
– Bezge Mahallesi, Çakı Mahallesi, Çandır Mahallesi, Denizgören Mahallesi, Dusduru Mahallesi, Eğerci Mahallesi, Karaköse Mahallesi, Kösrelik Mahallesi, Olgunlar Mahallesi, Sebenoba Mahallesi, Sungur Mahallesi, Sürütme Mahallesi, Şakşak Mahallesi, Tutlubahçe Mahallesi, Yayıkdamlar Mahallesi ve Yenice Mahallesi: 09:00 – 17:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgelerde yaşayan vatandaşların gerekli önlemleri almaları ve planlamalarını buna göre yapmaları önem arz etmektedir. Toroslar EDAŞ, çalışmalardan dolayı yaşanacak geçici rahatsızlık için halktan anlayış beklemektedir. -Can Ateş-