Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ’li Eski Başkan Zafer Partisi’ne Geçti

İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde

İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde aktif rol oynayan ve Antakya İlçe Başkanlığı yapan Sitare Medetoğlu, siyasete yeniden döndü ve Zafer Partisi’ne katıldığını açıkladı.

Medetoğlu, İYİ Parti’nin kuruluşundan itibaren çeşitli görevlerde bulundu. Siyasi bir süre ara verdikten sonra Zafer Partisi’ne geçtiğini duyurdu. Medetoğlu, “İYİ Parti İlçe Başkanlığım döneminde il ziyaretine gelen, şimdiki Genel Başkanım Ümit Özdağ’ın partisine geçeceğim aklıma gelmezdi. Evet, Zafer Partisi’nde siyasete devam etmeye karar verdim. Ülkenin gidişatı bu yolu yürümemin doğru olduğunu gösterdi,” dedi.

Medetoğlu, açıklamasında şunları belirtti: “Ekonomiden Türk örf ve adetlerine kadar birçok değer yok olmaya yüz tuttu. Bu dönemde vatanseverliğin, milli şuurun ve Atatürk Milliyetçiliğinin önemini vurgulayan Ümit Özdağ’ın yüreğinde bu değerleri buldum. Hatay ve ülkenin beka sorunları için bir şeyler yapmam gerektiğine inanıyorum. Mesele vatansa, mesele memleketim Hatay’sa, teferruata gerek yok. Bu Kuvay-i Milliye ruhuyla Genel Başkanım Ümit Özdağ’ın yanında yer alıyorum. İl başkanım Hasan Öztürk’e çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte yol yürümeyi sabırsızlıkla bekliyorum.” – Mehmet Durmaz-