Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel Fenerbahçe yüzünden sigara içemiyor

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sigarayı 10 yıl önce bıraktığını ve bu süre zarfında tekrar içmediğini açıkladı. Özel, sigarayı bırakırken kendisine koyduğu bir şartı da açıkladı: “Fenerbahçe şampiyonluk turu atarken bir sigara yakarsın” demiş. Ancak Özel, 10 yıl boyunca Fenerbahçe’nin şampiyonluk yaşamadığını ve bu yüzden bir sigara dahi içmediğini belirtti.

 

Özgür Özel, Fenerbahçeli olduğunu ve bu tutkusunun çocuk yaşlarda başladığını dile getirdi. İzmir’de 6-7 yaşındayken dayısının götürdüğü Fenerbahçe-İzmirspor maçında Fenerbahçe’nin performansına hayran kaldığını ve o günden itibaren Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyledi.

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un son dönemde yaşadığı sıkıntılara da değinen Özel, Koç’un tecrübeleriyle bu sezon başarılı olabileceğini düşündüğünü belirtti. “Ali Koç, acemiliği ve zorlukları geride bıraktı. Koç ailesinin başarısının bir parçası olarak, bu sezon Fenerbahçe’nin altın çağını yaşayabileceğine inanıyorum” dedi.

 

Özel, ayrıca Fenerbahçe’nin bu sezonki performansını Jose Mourinho’nun teknik direktörlük yeteneklerine bağladı ve başarılı olacağına inandığını ifade etti. – Volkan İcil-