Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’da Filistin’e Destek mitingi

İsrail saldırısıyla katledilen İran

İsrail saldırısıyla katledilen İran lideri Şehit Heniyye adına “Son Çağrı” adıyla İskenderun’da bir miting düzenlendi

Önceki akşam gerçekleştirilen mitingde konuşan Saadet milletvekili Necmettin Çalışkan, İsrail’in işgalci ve yayılmacı politikalarının sadece Filistin halkı ve bölge için değil, tüm dünya için bir tehdit oluşturduğunu kaydederek, Bu politikaların dünya barışını tehlikeye attığını ve uluslararası kamuoyunun sessiz kalmaması gerektiğini söyledi.

Alandakilere seslenen milletvekili ÇALIŞKAN; Filistin davasının Türkiye’nin milli güvenlik sorunu olduğunu vurgulayarak, Türkiye’nin sınırlarının Gazze’den başladığını ifade etti. “Başta Hatay’ımız olmak üzere Kahramanmaraş, Gaziantep ve diğer bütün illerimiz işgalcilerin hedefindedir. Onun için Hamas’a sahip çıkmak, Gazze’ye sahip çıkmak, Kuvayı Milli hareketinin ta kendisinin Filistin’e sahip çıkmak Türkiye’nin toprak bütünlüğünü savunmaktır.” diyerek, tehlikenin yaklaştığına dikkat çekti.

Çalışkan, “Kalbimiz Kudüs’te, kalbimiz Gazze’de, kalbimiz bütün Filistinli şehitlerimizin yanında. Hep birlikte kanımız, canımız feda olsun Aksa demeye geldik.” diyerek duygularını ifade ederken, 57 İslam ülkesi liderlerine de seslenerek, bu feryatlara  artık sessiz kalınmaması gerektiğini belirtti ve işgalcilere DUR denilmesi çağrısında bulundu. – Mehmet Durmaz-