Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pulat: Böyle bir penaltı içimizi acıtıyor

    Hatayspor Teknik

 

 

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Galatasaray karşısında son 11 dakikada yenilen gollerle kaybedilen maçta hakemin verdiği penaltı kararının çok ağır olduğunu belirterek, “Böyle penaltı kararı içimizi acıtıyor” dedi.

 

90 dakika sonrası maçı Bein Sport TV’ye değerlendiren Hatayspor teknik patronu şöyle konuştu:

“Galatasaray, ön alanda kaptığı toplarla skoru değiştiren bir takım. Biz de geriden oyun kurarken kısa değil, uzun paslı kurgular denedik. Galatasaray’ın hızlı geriden çıkışlarını ikinci bölgede doğru pozisyon alarak bekledik. Barış Alper’in koşularına alan bırakmamaya çalıştık ve Mertens’in etkinliğini önledik. Ancak, maalesef bir penaltı pozisyonu, 1 puana bile üzüleceğiniz noktada sizin hayallerinizi yıkabiliyor. Geçen sene de bunun benzer bir örneğini başka bir maçta yaşamıştık. Bununla mücadele etmemiz gerektiğini anlayacağız. Oyuncularımı tebrik ettim. Benim için taktik ve oyun disiplini koymak önemli, ama sahaya bir ruh koymak daha önemli.”

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, rakip lehine çalınan penaltı kararının ağır olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Böyle bir penaltıyla buradan evimize gidiyor olmak bizim canımızı acıtıyor. İsteriz ki büyük takımlar daha net pozisyonlarla galip gelsinler. Büyük takımların böyle penaltılara da ihtiyacı yok. Lütfen büyüklerimizden ricamız; penaltı pozisyonunu yeniden izlesinler, değerlendirsinler. Okan hocayı ve futbolcularını tebrik ediyorum ve galibiyetlerine gölge düşürmek istemiyorum, ama penaltı pozisyonunun incelenmesini yorumcu büyüklerimizden rica ediyorum. Maalesef bir penaltı pozisyonu sizi 1 puana üzüleceğiniz noktada hayallerinizi yıkabiliyor. Geçen senenin benzer örneğini başka bir maçta yaşadık. Bununla mücadele etmemiz gerektiğini anlayacağız. Böyle bir penaltıyla buradan evimize gidiyor olmak canımızı acıtıyor. İsteriz ki, büyük takımlar daha net pozisyonlarla galip gelsinler. Penaltı pozisyonunun bir kez daha izlenmesini rica ediyorum.”  – Yusuf Cemil Karaçay-