Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HBB’den çocuklar için açık hava eğlencesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, yaz

Hatay Büyükşehir Belediyesi, yaz tatili boyunca çocukların moral ve motivasyonlarını artırarak fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak çeşitli programlar sunuyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından duyurulan “Açık Hava Film Gösterimi” programı, il genelindeki konteyner kentlerde çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli aktivitelerle başladı.
Program kapsamında, Hassa Ardıçlı Konteyner Kent’te çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi. Minikler, çeşitli animasyonları izleyerek keyifli vakit geçirdi. Ayrıca, HBB Mehteran Takımı’nın performansı büyük beğeni topladı. Çocuklar, Büyükşehir Belediyesi personeline yüzlerini boyatarak ve palyaço gösterilerine katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.
Etkinlik sonrası çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken, konteyner kent sakinleri sosyal aktiviteden dolayı Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür etti. Yetkililer, “Açık Hava Film Gösterimi” programının il genelinde devam edeceğini ve çocukların yüzlerinin hep güleceğini belirterek, bu tarz etkinliklerin süreceğini duyurdu. – Yusuf Cemil Karaçay-