Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pulat: “Kaybeden Değil, Kazananız”

Trendyol Süper Lig’in 2.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Hatayspor, Mersin’de konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, karşılaşma öncesi belirledikleri stratejiyi ve takımın performansını değerlendirdi.

Pulat, maç öncesinde özellikle Hajradinovic ve Aytaç’ın savunma arkası koşularını önlemeye yönelik bir strateji oluşturduklarını belirterek, “Bu konuda savunmamız büyük çaba sarf etti ve başarılı olduğumuza inanıyorum. Ayrıca savunma arkasına atılan toplara karşı ciddi önlemler aldık. Bu önlemlerle kapattığımız oyunda, markajını yaptığımız oyunculardan kazandığımız toplarla hücum setleri oluşturduk. İkinci yarıda ceza sahası içinde aksiyonlarımızla bunu gösterdik. Arka direkte boş kaleye kaçırdığımız net bir gol ve altı pas içinde kaçırdığımız iki net gol var” dedi.

Takımının ve teknik ekibin derslerine çok iyi çalıştığını vurgulayan Pulat, “Ekibimle birlikte günde 15-16 saat tamamen rakibi nasıl ekarte ederiz, nasıl skor alırız üzerine çalışıyoruz ve bunu da takımımız görüyor. Takımımız sahada yürekli ve istekli bir geri bildirim veriyor. Genç bir takımız. Bugün bu takım son dakika 3 puanı kaybetmedi, yarın için önemli bir ders kazandı. Biz bugün kaybeden değil, kazananız. 1 puana evet, sevinemiyoruz ama ilerleyen haftalarda daha olgunlaşan oyunumuzla ve son dakikalarda maçı kabul etmeyen anlayışımızla Hatayspor, genç ve gelecek vaat eden oyuncularıyla bu ligde keyif veren bir futbol izlettirecek” ifadelerini kullandı. – Yusuf Cemil Karaçay-