Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pulat: ‘’Hakemler Cesur Olmalı’’

Trendyol Süper Lig’in 3.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Hatayspor, deplasmanda Antalyaspor’a uzatmalarda yediği penaltı golüyle 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, hakem kararlarına sert tepki gösterdi.
Pulat, karşılaşmanın ilk yarısında her şeyin istedikleri gibi gittiğini belirterek, “İlk yarıyı 2-0 önde kapattık ve ikinci yarıda Antalyaspor’un baskısını bekliyorduk. Bu baskıyı iyi savunup fırsatlar yaratmayı planladık, ancak talihsiz bireysel hatalar bizi yine zor durumda bıraktı,” dedi.
Hakem yönetimine de eleştirilerde bulunan Pulat, “Bize verilen penaltı pozisyonu öncesinde oyuncunun eline temas diyor, sonrasında penaltı veriliyor. Aleyhimize verilen penaltılar çok rahat verilirken, bize verilenler didik didik aranıyor. Hakemler sahadaki oyuncular kadar cesur olmalı. Hatayspor’un sessiz kalması, her hafta böyle skandallarla karşılaşmamız gerektiği anlamına gelmiyor,” ifadelerini kullandı.
Son olarak, rakip takım Antalyaspor’u tebrik eden Pulat, hakem hatalarının oyunun kaderini değiştirdiğini vurguladı. – Yusuf Cemil Karaçay-