Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor, 90+ dakikalardaki gollerle yıkılıyor

Bordo-beyazlı ekip, Süper Lig’deki ilk 3 maçında da öne geçmesine rağmen, 90 sonrası uzatma dakikalarında yediği gollerle toplam 8 puan kaybetti.

Bordo-beyazlı ekip, Süper Lig'deki

Süper Lig’in ilk 3 haftasında 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle kapatan Hatayspor, maçlarda öne geçmesine rağmen kalesinde gördüğü şanssız gollerle istediği sonuçları elde edemedi. İlginç bir şekilde, Bordo-beyazlılar bu sezon ilk 3 maçında da öne geçerken, maçların normal süresi tamamlandıktan sonra uzatma dakikalarında yediği gollerle toplam 8 puan kaybetti.

Ligin ilk haftasında Galatasaray karşısında 1-0 önde olan Hatayspor, 79 ve 90+2’de yediği gollerle sahadan puansız ayrıldı. Sonraki hafta Kasımpaşa karşısında öne geçtiği maçı, 90+3’de yediği talihsiz golle 1-1 berabere tamamladı.

Hatayspor’un 90+ dakikalarda yediği son gol ise Antalyaspor maçında gerçekleşti. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Hatayspor, hakem Atilla Karaoğlan’ın Kilama’ya verdiği kırmızı kartla oyundan eksilmesinin ardından, ev sahibi Antalyaspor’un daha baskılı oyununu karşılamak zorunda kaldı. Skor 2-2’ye geldikten sonra maçın 90+4. dakikasında yediği golle sahadan 3-2 yenilgiyle ayrıldı. Bu sonuçla Hatayspor, 3 maçta uzatma dakikalarında yediği 3 golle toplam 8 puan kaybetmiş oldu.

Hakemler, Hatayspor aleyhine ligin ilk 3 haftasında 3 penaltı kararı verdi. Galatasaray maçında beraberlik golü penaltıdan gelirken, Antalyaspor maçında ilk ve son gol penaltı atışlarından geldi. Hatayspor lehine verilen penaltı kararı ise VAR uyarısıyla iptal edildi. Ayrıca, Hatayspor-Antalyaspor maçında hakemin Bordo-beyazlı takıma yaklaşık 25 kez “duran top” kullanma şansı tanıması dikkat çekti. – Meriç Demiray-