Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anneannesini öldüren, Abdüllatif Şener’in oğlu tutuklandı

Ankara’da, eski başbakan yardımcısı

Ankara’da, eski başbakan yardımcısı ve devlet bakanı Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner’i öldürme suçundan tutuklandı. Şener, 31 Temmuz’da yaşanan olayda tartıştığı anneannesini rehin alarak silahla vurarak hayatına son verdi.

Bedirhan Şener hakkında ‘üst soya karşı kasten öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlarından işlem yapıldı. Babası Abdüllatif Şener, olay sırasında oğlunun karşısındaki kişinin anneannesi olduğunu fark etmediğini ve psikolojik sorunları olduğunu öne sürdü.

Şener, adli kontrolle yurt dışı çıkış yasağı kararı verilen ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen bir birey olarak Bilkent Şehir Hastanesi’nin adli psikiyatri bölümüne sevk edildi. Hastanenin hazırladığı raporda, Şener’in cezai sorumluluğunu etkileyecek bir akıl hastalığı ya da zayıflığının bulunmadığı belirtildi. Raporda, Bedirhan Şener’in fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılayabildiği ve davranışlarını yönlendirme yeteneğinin tam olduğu ifade edildi. Şener’in Türk Ceza Kanunu kapsamındaki akıl sağlığıyla ilgili maddeler doğrultusunda değerlendirilemeyeceği belirtildi. – Volkan İcil-