Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pulat, Çözüm bulmak istiyor

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, 3-0 mağlup oldukları Samsunspor karşısında sakat oyuncuların ve yeni transferlerin eksikliğini dile getirerek, bahanelere sığınmadan çözümler üretmeleri gerektiğini vurguladı. Pulat, Mersin’de oynanan maç sonrası yaptığı açıklamada, taraftarlarının fedakarlığını öne çıkararak, takım olarak bu ruhu yakalayamadıkları için utanmaları gerektiğini belirtti.
Pulat, takımın önemli oyuncularının sakat ve cezalı olması ile yeni transferlerin henüz kadroya katılmamış olmasının mağlubiyette etkili olduğunu ifade ederken, asıl sorunun çözüm odaklı düşünmemeleri olduğunu söyledi.
Pulat, “Bugün utanacağız ama yarın yeni bir gün. Yeni transferlerimizle, sakat ve cezalı oyuncularımızın dönmesiyle güçlü bir şekilde sahaya döneceğiz. Ancak bugün herkesin şapkasını önüne koyması gerekiyor. Taraftarlarımız ve yönetim kurulumuz ellerinden geleni yapıyor, bizim bu insanları üzmememiz gerekiyor” dedi.
Samsunspor’u tebrik eden Pulat, rakip takımın taktiksel disipline sadık kalarak daha fazla isteyerek maçı kazandığını belirtti. Pulat, Hatayspor’un milli maç arasını iyi değerlendirerek eksiklerini gidereceğini ve taraftarlarına umut verdiğini de sözlerine ekledi. – Yusuf Cemil Karaçay-