Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınözü zeytin festivali için ilk toplantı

Altınözü’nde bu yıl sekizincisi

Altınözü’nde bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için hazırlıklar hız kazandı. 26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festivalin ilk toplantısı yapıldı. Toplantıya Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve festival komitesi üyeleri katıldı.
Toplantıda, festivalin içeriği ve hedefleri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Festivalde, zeytin ve zeytinyağının yanı sıra ilçenin mutfağı ve kültürünün tanıtılması amaçlanırken, vatandaşlara moral ve motivasyon sağlamanın önemine de vurgu yapıldı.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, toplantıda festivale dair detayları paylaştı: “Kaymakamımız Mehmet Sert ve komite üyelerimiz ile birlikte 26-27 Ekim’de gerçekleştirmeyi planladığımız 8. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’mizin ön hazırlık toplantısını yaptık. Festivalimizde, ilçemizin zeytinini, zeytinyağını, gastronomisini ve binlerce yıllık birikimle oluşturduğumuz kültürü tanıtmayı hedefliyoruz. Amacımız halkımıza moral ve motivasyon desteği sağlayarak ilçemize değer katmak. Her yıl genişleyen festival konseptimizde bu yıl da sürprizler ve yeniliklerle vatandaşlarımızı ağırlamayı planlıyoruz. Eğlenceli ve dopdolu bir program ile karşınızda olacağız.” – Yusuf Cemil Karaçay-