Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

Özhan Pulat’tan duygusal Hatayspor vedası

Geçtiğimiz günlerde Atakaş Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Özhan Pulat, bugün Instagram üzerinden Hatayspor’a veda mesajı yayımladı.

Pulut, veda mesajında, “Sevgili Hatayspor Ailesi, birlikte yaşadığımız tarifsiz anları, her maç öncesi adımı haykıran tribünleri, ligde kaldığımız maç ile birlikte döktüğümüz gözyaşlarını hayatımın en güzel anları olarak kalbime yazdınız” ifadelerini kullandı.

Hatay halkına da teşekkür eden Pulat, “İmkansız denilen bu büyük başarıda 7’den 70’e bütün Hatay halkı bize olan inancınız ile beni, ekibimi ve oyuncularımı tek vücut altında topladınız. Ben ve ekibim üzerimizde emeği olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Pulat, Hatay’ın kendisi için her zaman ikinci memleket olarak kalacağını belirterek, “Burada her zaman aidiyetimiz ve hırsımızla teknik adamlık yapmaya çalıştık, bundan sonra da düzene inat kimsenin arkasından iş çevirmeden etik değerler ile teknik adamlık yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Pulut, Hatayspor camiasına sonsuz teşekkürlerini iletti. – Volkan İcil-

DİĞER VİDEOLAR