Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mehmet Hünkaroğlu

ÖNTÜRK ÖN ALDI…

Milli arada Hatayspor’a yapılan teknik direktör değişimi, geç alınmış bir karar olsa da yerinde ve isabetli olmuştur. Ancak yolların ayrılması biraz daha şık olabilirdi. Rıza Çalımbay, Türkiye liglerinde krampon çürütmüş, milli takımlarda, Beşiktaş ve diğer Anadolu takımlarında başarılı olmuş bir teknik adamdır. Rıza hocaya Hatayspor için bir imza töreni düzenlenip duygu, düşünce ve görüşleri alınabilirdi.

NOT: BU YAZI MAÇTAN ÖNCE YAZILMIŞTIR

Şimdi maça geçelim. Oyuna sistemi bozmadan 4-1-4-1 ile başlayan Hatayspor, geride Calvo, ortada Görkem, kanatta da Rivas’a yer vererek başladı. Kadrosunu kısmen yenilemiş oldu. Defansımıza liderlik eden Calvo’nun çok yararlı olacağını düşünüyorum. Kilama’nın biraz daha özgürce katkısı olabilir. Ancak Kilama topla dribling yapmamalı; pahalıya patlayabilir. Ortada Görkem ve Rivas’ın form tutması halinde çok katkı sağlayacaklardır.

İlk yarı sahanın her yerinde kompakt futbol oynayan Hatayspor, Strandberg biraz top tutabilse ve geriden gelenlere alan açabilseydi gol gelebilirdi. İlk yarıda özgüveni yüksek bir Hatayspor izledik.

İkinci yarıda aynı oyun düzeniyle devam eden takımımız, Fernandes ve Rivas’ın her iki bekimize yardıma gelmesi ve aynı zamanda hücumda etkili olması rakibi etkisiz hale getirdi. Önceki 4 maçta zaafımız ve eksiğimiz bu idi.

HATAYSPOR’DA NE DEĞİŞTİ?

Başta tecrübeli bir teknik direktör, lider bir oyuncu Calvo’nun gelişi, golcü bir santrafor olan Aboubakar’ın gelişi ve özgüvenini kazanan takım. Takım olma yolunda olumlu bir gelişme görülüyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER