Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Girişimciye Kadın Desteği

CHP Hatay Milletvekili Nermin

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Arsuz’da bir kadın girişimciyi ziyaret ederek destek mesajı verdi ve kadınların üretimdeki gücünün, kentin kalkınmasındaki önemini vurguladı. Kara, Sibel Çam Ağçuka’nın sahibi olduğu Eski Tatlar Atölyesi’ni ziyaret ederek şu açıklamayı yaptı:

“Arsuzlu kadın girişimcimiz Sibel Çam Ağçuka’nın sahibi olduğu Eski Tatlar Atölyesi’ni, ilçe yöneticimiz Taner Kırılmış ile birlikte ziyaret ettik. Bize gösterdikleri içten misafirperverlik için Sibel Hanım ve eşi Barış Ağçuka’ya gönülden teşekkür ediyorum.

Depremin yaralarını sarmaya çalışan yerel işletmelerimizden biri olan Eski Tatlar Atölyesi’nde, üretim süreci ve sunulan eşsiz lezzetler, kadın girişimciliğinin bölgemizin yeniden ayağa kalkmasındaki kritik rolünü ortaya koyuyor. Kadınların iş dünyasındaki varlığı, şehrimizin ekonomisine can verirken, toplumsal direncimizi de güçlendiriyor.

Sibel Hanım’ın başarı hikayesi, kadınlarımızın üretim gücünü ve azmini bir kez daha hatırlatıyor. Kadın girişimcilerimizin yanında olmaya devam edecek, onların sayılarının artmasını sağlayacağız. Kadınların üretimdeki bu gücüyle, şehrimizi hep birlikte yeniden inşa edeceğiz.” – Gönül Yeşil-