Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HBB, Kisecik’te eğitim programı düzenledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB),

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kurumsal kimliğini güçlendirmek ve personelinin iletişim becerilerini artırmak amacıyla düzenlediği eğitim programlarına devam ediyor. HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitimler, 18-19 Eylül 2024 tarihlerinde HBB Kisecik Yerleşkesi F Kapı Horti Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.
İki gün süren eğitim programında, katılımcılara “Etkili İletişim ve Öfke Kontrolü, El Dedektörü, X-ray Cihazı, Kapı Dedektörü ile İnzibat Aletlerinin Doğru ve Verimli Kullanımı, Yangınlara Müdahale ve İlk Yardım” konularında eğitimler verildi. Acil durumlarda hızlı ve etkili müdahaleyi hedefleyen bu eğitimler, alanında uzman eğitmenler tarafından sunuldu.


Yoğun katılımın sağlandığı etkinliklerde Büyükşehir personeli, teorik bilgileri gerçek yaşam senaryolarıyla pekiştirme fırsatı buldu. Eğitim programında bir konuşma yapan HBB Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kandemir, “Her birimiz memleketimiz ve milletimizin hayrı için çalışıyoruz. Aldığımız eğitimler, yaptığımız işleri nitelikli hale getirmektedir,” dedi.
HBB yetkilileri, eğitim programlarının 25-26 Eylül tarihlerinde Arsuz EXPO Konferans Salonu’nda devam edeceğini duyurdu. – Yusuf Cemil Karaçay-