Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uğur Yücel, Döver köylü Hammuş’tan zeytinyağı istedi

Usta oyuncu Uğur Yücel

Usta oyuncu Uğur Yücel deprem sonrası yaralarını sarmaya çabalayan Hatay insanını unutmadı. Antakya’ı çok sevem ve bir çok defa Antakya’ya gelerek sıcak dostluklar kuran sanatçı Uğur Yücel, Sandık Kokusu adlı dizide canlandırdığı karakter ile Defne ilçesinin ünlü “Hammuş’un yeri” adlı restorana seslenerek bu yörenin zeytinyağını dile getirdi. Uğur Yücel işletme sahibi Hammuş’tan Zeytinyağı istedi. Uğur Yücel yıllar önce Defne İlçesi Döver köyünde tattığı zeytinyağını hatırlayarak Hatay’ı dizinin gündemine kattı ve “Antakya’yı arayın, Hammuş’a söyleyin, bize zeytinyağı göndersin” dedi.
Hammuş’un yeri işletme sahipleri usta oyuncu Uğur Yücel’e Hatay’ı ve Döver köyünü hatırlatması dolayısıyla teşekkür etti. İşletme sosyal medya hesabından bu teşekkürü paylaştı :

“Defne ilçesinde yer alan işletmemiz Hammuş’un Yeri ve işletme sahibi olarak, değerli sanatçımız Uğur Yücel’e gönülden teşekkürlerimizi sunarız. Usta oyuncu Uğur Yücel’in, dün akşam yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde canlandırdığı karakterin, Döver Köyü’nde yediği zeytinyağını hatırlayıp, “Antakya’yı arayın, Hammuş’a söyleyin, bize zeytinyağı göndersin” demesi bizleri hem şaşırttı hem de büyük bir mutlulukla gururlandırdı. Böylesine değerli bir sanatçının, köklerimize ve kültürümüze duyduğu bağlılığı dile getirmesi bizim için büyük bir onurdur.
Uğur Yücel’in bu vefalı davranışı, Hatay’ın lezzetlerine ve samimiyetine olan sevgisinin bir göstergesi. Yıllar boyu sunduğumuz misafirperverlik ve özenin hatırlanması, bizleri derinden mutlu etti. Hammuş’un Yeri olarak, bölgenin yerel zeytinyağını, mezelerini ve tüm lezzetlerini tanıtmak için her zaman büyük bir özenle çalıştık. Sayın Yücel’in bu sıcak ve içten jesti, sadece bize değil, tüm Hatay kültürüne duyduğu saygının bir yansımasıdır.
Bu anlamlı anıyı bizimle paylaştığı için Uğur Yücel’e bir kez daha gönülden teşekkür ediyoruz. İşletmemizde onu ve tüm misafirlerimizi her zaman aynı samimiyet ve özenle ağırlamaktan onur duyacağız. Hatay’ın zengin kültürü ve lezzetleriyle dolu sofralarımız, her zaman sizleri bekliyor.”