Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HBB, mahalle sorunlarını masaya yatırıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB),

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), “Hatay Ayağa Kalkıyor” sloganıyla, kentin yeniden ihya ve inşası amacıyla 15 ilçede sorun tespiti ve proje üretme çalışmalarını sürdürüyor. HBB, çeşitli kurum ve kuruluşlarla istişare toplantıları yaparak şehrin ihtiyaçlarına çözüm bulmayı hedefliyor.

Bu kapsamda HBB Muhtarlık İşleri Dairesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen toplantılarda, daire başkanlıkları ve HATSU (Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi) sorumlularıyla birlikte mahalle muhtarları bir araya geliyor. İskenderun, Belen, Dörtyol, Hassa, Kırıkhan, Samandağ ve Defne ilçelerinde yapılan toplantılarda mahallelerin sorunları doğrudan ilgili birimlere iletiliyor.

Toplantılarda yetkililer, muhtarlarla istişarelerde bulunarak sorunlara en hızlı ve en uygun çözümleri sunma gayreti içinde olduklarını belirtti. HBB yetkilileri, Başkan Mehmet Öntürk’ün kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) iş birliği yaparak Hatay’ı birlikte ayağa kaldırma anlayışını benimsediğini ve il genelinde bu istişare toplantılarının devam edeceğini vurguladı.