Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel, Hatay’dan özür diledi

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinde kaybedilen Hatay için özür diledi. Defne ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında konuşan Özel, “Hatay’ı kazanmadığımız için tüm samimiyetimle buradaki güzel insanlardan özür diliyorum, affedin bizi” ifadelerini kullandı.

Osmaniye ve Hatay’ı ziyaret eden Özgür Özel, Hatay’daki buluşmasında MYK üyeleri, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte yer aldı. Özel, 6 Şubat depreminde Hatay’ın yaşadığı kayıplara da değinerek, “Hatay’da, sizlerle bir kez daha göz göze, el ele, omuz omuza. Acılarımızı paylaşmak ve bu kenti yeniden ayağa kaldırmak için birlikte mücadele etmeliyiz” dedi.

Özel, yerel seçimlerde CHP’nin Türkiye genelinde önemli bir başarı elde ettiğini ancak Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kaybetmenin içlerinde bir yara açtığını belirtti. “Hatalarımız oldu, eksiklerimiz oldu. Ancak Hatay’ı kaybetmemek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Hatay’ın deprem sonrası yaşadığı ihmal ve ayrımcılığa dikkat çeken Özel, “Söz verdikleri konutların yalnızca yüzde 4’ünü tamamladılar. Bu durum kabul edilemez” diye konuştu. Ayrıca, Hatay Ulu Camii’nin ihalesinin yapıldığını ancak inşaatına başlanmadığını vurguladı. “Devletin tüm ibadethanelere sahip çıkması gerekiyor” diyen Özel, Hatay’a verdiği sözlerin yerine getirileceğini de ifade etti.

Özel, Hatay’da CHP’yi birinci parti yapmak için birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Birlikte büyük bir mücadeleyle Hatay’ı yeniden kazanmak istiyoruz” dedi.