Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıseki Sahası Hazır

İskenderunspor’un ikinci yarı maçlarını

İskenderunspor’un ikinci yarı maçlarını oynamak üzere hazırlıklarını sürdürdüğü Sarıseki futbol sahasında son rotuşlar yapılıyor. İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, hafta içinde Sarıseki futbol sahasına giderek incelemelerde bulundu.

Başkan Dönmez, Sarıseki Fuat Tosyalı Futbol Sahası’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Sahanın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Dönmez, “Sarıseki Fuat Tosyalı Stadyumu yapımında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen eksikliklerin tamamlanması için devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. İskenderunspor’umuzun sezonun ikinci yarısı itibariyle maçlarını yeniden İskenderun’da oynayabilmesi için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz,” dedi.

Ayrıca, Sarıseki stadyumu için Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirimde bulunulduğu ve TFF’nin yakında bir ekibi İskenderun’a saha incelemesi yapmak üzere göndereceği öğrenildi. Bu gelişmeler, İskenderunspor’un ev sahibi olacağı yeni stadyum için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.