Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’un Sahası Yok, Taraftarı Yok

Deprem felaketinden en çok etkilenen ilimiz Hatay’ın Süper Lig’deki temsilcisi Hatayspor, iki sezondur Mersin’de hazırlıklarını sürdürürken, maçlarını oynarken çoğu kez kendi sahasında yabancı gibi hissediyor.

Deprem felaketinden en çok

Hatayspor, Mersin’de çalışacak saha bulmakta zorlanıyor. Son olarak bulunan Macit Özcan Spor Kompleksi, takımın kaldığı yerden 100 km uzakta, yani 1 saat 50 dakikalık otobüs yolculuğu mesafesinde.

Mersin’de maçlarını ortalama 3-4 bin kişi önünde oynayan Hatayspor’un bu sessizliği, kimsesizliği yanında, bu haftaki rakibi Sivasspor, sadece bu hafta içinde iki ayrı konuk grubunu ağırladı.

Sivasspor futbolcularının sahada ağırladığı konuk gruplarından biri, Sivas Çilek Kreş ve Anaokulu’nun minik öğrencileri oldu. Kırmızı-beyazlıların antrenman sahasına gelen minik sporcular, futbolcularla tanışma ve sohbet etme imkanı buldu. Futbolcular da minikleri çok sevdi ve idman öncesi moral kaynağı oluşturdular. Sivas Çilek Kreş ve Anaokulu’nun minik öğrencileri, sporcularla tanıştı; bu sırada çocukların heyecanı ve coşkusu görülmeye değerdi. Minikler, Yiğidolarla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Hafta içinde Sivasspor’un sürpriz ziyaretçi konukları da vardı. 20 Ekim Pazar günü saat 13.30’da 4 Eylül Stadı’nda Hatayspor ile karşılaşacak olan Sivasspor Kulübü; Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK) Başkanı Cemil Çağrı Çınargil ve beraberindeki heyeti de konuk etti. Ziyaretçiler, kırmızı-beyazlı ekibe Hatayspor maçında başarı diledi.